Dočekajte Novu godinu sretni, opušteni i raspoloženi

Da li već razmišljate o dočeku Nove godine? U Termama Olimia i Termama Tuhelj razmišljaju kako da Vam uljepšaju zimske praznike te da sretni, opušteni i raspoloženi uđete u narednu godinu. Zabava, gastronomski užici, wellness program i idealan prirodni ambijent sigurno će doprinijeti tome.

Stoga su u Termama Olimia i Termama Tuhelj pripremili pakete ponuda koje vrijedi uzeti u razmatranje i odlučiti se za kvalitetan odmor na vrhunskom nivou.

U “biseru Zagorja”, Tuhelju, novogodišnji paket od četiri dana i tri noćenja stoji 440 eura po osobi u Premium sobi ili 347 eura u Classic sobi. Ovaj paket uključuje: doček nove godine u restoranu “Lati” – svečana novogodišnja večera sa “živom” muzikom za ples i butelja vrhunskog vina za dvije osobe, doček nove godine na bazenima: samoposlužni bife, all inclusive pića i zabava s DJ-em, wellcome party na Vodenom planetu 29.12.2015., prednovogodišnji večernji party 30.12.2015., šetnja bakljama i degustacija vina u baroknom dvorcu Mihanović, novogodišnji party s animacijom za djecu, raznovrstan program animacije za djecu (Tuhi club, aqua fun na bazenima, turnir na Play stationu, Indians day, mini disco, potraga za skrivenim blagom, novogodišnji party uz animaciju).

Za rezervacije do 15.10.2015., popust je 30% na Novogodišnji paket, a za rezervacije do 15.11.2015., popust iznosi 15%.

Samo 20-ak kilometara od Tuhelja, u Sloveniji, čekaju Vas Terme Olimia. Novogodišnja ponuda se odnosi na dva hotela, “Brezu” i “Soteliu”. U Hotelu “Breza” doček Nove godine stoji već od 444 eura za četverodnevni aranžman (tri noćenja), a u Hotelu “Sotelia” aranžman će Vas stajati već od 629 eura.

Paket u Hotelu “Breza” uključuje: polupansion s Olimskim samposlužnim bifeom, kupaći ogrtač u sobi, boca termalne vode u sobi, kupanje na bazenima Wellness centra Termalija, ulaz u Svijet sauna Wellness centra Termalija, kupanje na bazenima u Termama Tuhelj, aquaaerobik prema programu, jutarnja tjelovježba, upotreba fitness studija, noćna kupanja u Wellness centru Termalija – petkom i subotom wellness bon za 20 eura za usluge Wellness centra, za usluge Centra zdravlja Olimia ili Spa & Beauty centra, novogodišnja večera uz “živu” muziku za ples ili bazeni wellness centra Orhidelia, butelja vina uz Silvestarsku večeru.

U Hotelu “Sotelia” dobit ćete dodatno: svaki dan ulaz u Wellness Orhidelia i wellness bon za 30,00 eura za usluge Wellness centra Spa Armonia.

U Hotelu “Breza” za rezervacije do 15.10.2015., popust je 30%, a za rezervacije do 15.11.2015., predviđeno je 20% popusta, dok u Hotelu “Sotelia” za rezervacije do 15.10.2015., odobravaju popust od 25%, a za rezervacije do 15.11.2015., popust iznosi 10%.

Kao što su gosti ovih termi već navikli, mogu se koristiti blagodeti kupališnih kapaciteta u obje države. Nagradite svoje tijelo i dušu u hladnim zimskim danima.

Screenshot (7) Screenshot (8) Screenshot (9)